Vad är Rusta och Matcha i Huddinge?

Rusta och Matcha i Huddinge är ett företag som hjälper arbetssökande att hitta rätt på vägen till jobbet. Men vilka tjänster är det de erbjuder jobbsökande?

Många upplever det allt svårare att få en fot in på arbetsmarknaden. Det är inte riktigt lika enkelt i dag som det var förr i tiden och historierna om att bara gå in på vilket företag som helst, be om ett jobb och börja nästa dag låter närmast som sagor för många unga.

Men det är inte bara ungdomar som har det svårt, utan även de i de lite äldre generationerna. Faktum är att arbetsmarknaden förändras konstant och de meriter som var värdefulla i går kan mycket väl vara värdelösa i morgon. Då finns Rusta och Matcha, som är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt.

Så kan Rusta och Matcha hjälpa dig

En del av deras tjänster handlar, som deras namn antyder, om att matcha dina kunskaper med rätt sorts jobb. Så har du särskilda kompetenser kan de hjälpa dig att hitta en arbetsplats där sådana efterfrågas. För många arbetssökande kan bristande kompetens vara ett stort problem. För dessa erbjuder de kompletterande utbildning med målet att göra dig mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

Rusta och Matcha i Huddinge kan även hjälpa dig med rent praktiska saker, som hur du skriver en bra jobbansökan eller hur du ska göra för att lyckas på intervjun. Har du haft det lite tufft att hitta ett nytt jobb kan detta med andra ord vara en tjänst som är värd att kolla upp lite mer.